SC Numis Fila SRL - Tg. Mures
Cod fiscal: RO25358323
Certificat de inmatriculare Registrul Comertului: J26/360/26.03.2009
Cont bancar: RO31 BTRL 0270 1202 R259 45XX
Banca Transilvania, sucursala Tg. Mures


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Magazinul-Colectionarilor.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.magazinul-colectionarilor.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact.

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a NUMIS FILA SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.
NUMIS FILA SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.
Continuă
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Acceptam si