Ne puteti trimite un mesaj folosind formularul de mai jos sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate. Nu facem evaluari si nici achizitii de la persoane fizice.
0727462998 | luni-vineri 07:30-15:30
0265265161 | luni-vineri 07:30-15:30
E-MAIL: contact (at) magazinul-colectionarilor.ro

Nume întreg:
Adresa de e-mail:
Solicitare:

Termeni-si-conditii

Magazinul Colectionarilor – este denumirea comerciala a magazinului online al Numis Fila SRL, persoana juridica de nationalitate romana inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J26/360/2009, CUI RO25358323, cu sediul in Targu Mures.

Vanzator – Numis Fila SRL. 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda. 

Cumpararea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.
 

Obligatiile dumneavoastra la inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Comanda de la Magazinul-Colectionarilor.ro
Puteti face o comanda telefonic sau o puteti inregistra online utilizand sistemul cu cosul de cumparaturi. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii asa cum sunt ele scrise. 

 

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca:

- Nu avem pe stoc produsul comandat
- Plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar.
- Ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat.

- Valoarea comenzii este sub minimul de 20RON.

 

Anularea unei comenzi de catre cumparator

Puteti anula oricand o comanda prin e-mail sau contact telefonic in programul de lucru afisat pe site, pana in momentul cand primiti mesajul de confirmare al expedierii de la noi. 

 

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Securitatea Datelor Personale

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru prin PC, telefon, tableta sau orice alt device, magazinul-colectionarilor.ro inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal 

Reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, ori modificarea, extragerea, utilizarea sau stergerea.
Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Numis Fila SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Magazinul-Colectionarilor.ro respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul magazinul-colectionarilor.ro si nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numit in continuare Date Personale) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de E-mail afisata pe pagina de Contact. Informatiile referitoare la dumnevoastra vor fi sterse din inregistrarile noastre.
SC Numis Fila SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului magazinul-colectionarilor.ro, exceptand cazurile cand acest lucru este prevazut expres de lege

 

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC Numis Fila SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Numis Fila SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

 

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.