Livrare și plata

Livrarea se face prin Posta Romana - Prioripost sau Fan Courier. Pentru un colet expediat prin Posta Romana taxele sunt maxim 15RON iar pentru o expediere prin Fan Courier taxele de curierat sunt maxim 25RON, si scad in functie de valoarea comenzii. Prin curierat rapid putem livra doar in cele 3654 localitati din aria de acoperire Fan Courier.

Comenzile peste 200RON se livreaza GRATUIT cu Posta Romana, iar cele peste 300RON se livreaza gratuit cu Fan Courier. Nu expediem comenzi cu valoare mai mica de 20RON! Deasemenea, nu avem posibilitatea sa expediem comenzi in straintatate.

Comenzile sunt expediate cel tarziu a doua zi lucratoare, iar coletele ajung in localitatea de destinatie in aprox. 3-4 zile lucratoare. Expedierile facute cu un curier ajung mai repede, in 1-2 zile lucratoare.

Coletele expediate cu Posta Romana sunt livrate la adresa de un agent al Postei, iar daca nu se reuseste livrarea, sunt lasate la oficiul postal de care apartine destinatarul si se pot ridica de acolo in zilele urmatoare.

Plata se poate efectua prin ramburs (cash) la livrare, ordin de plata sau online cu cardul prin MobilPay.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, ne puteti contacta folosind formularul de contact, sau ne puteti suna la numerele 0727462998 (Vodafone) sau 0265265161 (Romtelecom) intre orele 7:30-15:30, luni-vineri), ori trimite un e-mail (contact (at) magazinul-colectionarilor.ro).
Continuă