Livrare și plata

Livrarea se face prin Posta Romana sau Fan Courier. Pentru un colet expediat prin Posta Romana taxele sunt maxim 13RON iar pentru o expediere prin Fan Courier taxele de curierat sunt maxim 19RON, si scad in functie de valoarea comenzii. Prin curierat rapid putem livra doar in cele 3654 localitati din aria de acoperire Fan Courier.

Comenzile peste 200RON se livreaza GRATUIT cu Posta Romana, iar cele peste 300RON se livreaza gratuit cu Fan Courier. Nu expediem comenzi cu valoare mai mica de 20RON! Deasemenea, nu avem posibilitatea sa expediem comenzi in straintatate.

Comenzile sunt expediate cel tarziu a doua zi lucratoare, iar coletele ajung in localitatea de destinatie in aprox. 3-4 zile lucratoare. Expedierile facute cu un curier ajung mai repede, in 1-2 zile lucratoare.

Plata se poate efectua prin ramburs (cash) la livrare, ordin de plata sau online cu cardul prin MobilPay.

Daca nu sunteti multumit de calitatea unui produs, sau considerati ca nu corespunde descrierii de pe site, il puteti returna in 7 zile lucratoare si va rambursam contravaloarea lui, sau il schimbam cu un alt produs.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, ne puteti contacta folosind formularul de contact, sau ne puteti suna la numerele 0727462998 (Vodafone) sau 0265265161 (Romtelecom) intre orele 7:30-15:30, luni-vineri), ori trimite un e-mail (contact (at) magazinul-colectionarilor.ro).
Continuă