SC Numis Fila SRL - Tg. Mures
Cod fiscal: RO25358323
Certificat de inmatriculare Registrul Comertului: J26/360/26.03.2009
Cont bancar: RO31 BTRL 0270 1202 R259 45XX
Banca Transilvania, sucursala Tg. Mures


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Vânzătorul pune în practică măsuri tehnice şi organizatorice adecvate în vederea asigurării securităţii prelucrării datelor cu caracter personal ale Clienţilor săi.

Magazinul-Colectionarilor.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Datele personale ale Clienţilor persoane fizice (nume, prenume, cod numeric personal, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă de domiciliu, adresă de livrare) sunt colectate pentru următoarele scopuri pe care respectivii Clienţi le acceptă şi îşi exprimă acordul cu privire la ele: executarea Comenzii, informarea Clienților privind situația Contului lor, informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor.

Prin completarea datelor în vederea creării Contului și lansării Comenzii, Clientul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a SC Numis Fila SRL și își exprimă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către SC Numis Fila SRL, și firma de curierat care va livra comanda.

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a NUMIS FILA SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.
NUMIS FILA SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.
Continuă